"Loading..."

Ja, FAQ.

Hier vind je alle vragen én antwoorden over #CheersForTheHeroes. Toch nog een vraag? Aarzel dan niet om ons te contacteren via hello@cheersfortheheroes.be. De veelgestelde vragen voor de horeca kan je terug vinden op de pagina om je zaak te registreren.

#CheersForTheHeroes is een organisatie die zich inzet om een collectieve toost uit te brengen op 16 mei 2020. Het doel is om even stil te staan bij alle helden die zich hebben ingezet in de strijd tegen het coronavirus. Want zij verdienen dit meer dan ooit.
#CheersForTheHeroes is voor alle helden. Voor de helden in de zorgsector, voor de helden die ondanks alles doorwerken of zij die dat net niet meer kunnen, voor de helden die in hun kot blijven. In het bijzonder willen we de horeca een hart onder de riem steken en een nationale solidariteitsactie op gang brengen.
Alle deelnemende horecazaken zijn verzameld op deze website. Zoek je favoriete bar of café in de lijst, bestel een of meerdere van de aangeboden aperitiefboxen en betaal veilig online. Gemakkelijk, toch? Bestellen kan binnen een straal van 5 km rond jouw adres. Koop zo lokaal mogelijk! De meeste horecazaken werken met levering. Meer info hierover ontvang je van de zaak waar je besteld hebt. Op 16 mei 2020 klinken we allemaal samen vanuit ons kot.
Vanaf vrijdag 1 mei 2020 is het mogelijk om een bestelling te plaatsen bij de deelnemende horecazaken. De webshops sluiten op 14 mei 2020. Na deze datum is het niet langer mogelijk om een bestelling te plaatsen.
De boxen worden geleverd of afgehaald op 15 mei 2020 en 16 mei 2020 (ten laatste om 18u). Bij het plaatsen van een bestelling kom je te weten op welke tijdstippen.
De stickers kleef je op jouw glas of flesje. Of op jouw raam. Of op jouw voorhoofd. Alles kan en alles mag! Post jouw foto met de hashtag #CheersForTheHeroes op sociale media en laat ons weten hoe jij jouw aperitiefmoment beleeft.
Aangekochte artikelen kunnen niet meer geannuleerd worden.
Per aperitiefbox vragen we een bijkomstig bedrag van €3. Dit wordt integraal doorgestort naar #ClapAndAct, een initiatief dat de werking van de Belgische ziekenhuizen ondersteunt. Zo dragen wij allemaal samen een steentje bij tot een mooiere wereld.
Easy! Ga naar ons Facebook evenement, zet je op aanwezig en bereid je voor op de beste beats. De livestream zal je kunnen meevolgen op 16 mei 2020 vanaf 20u. De artiesten houden we nog even geheim. Hou de Facebook pagina zeker voldoende in de gaten om tussentijdse acties te bekijken.
Betalen gebeurt uitsluitend online via het betaalsysteem op de webshop. Om veiligheidsredenen is betaling enkel mogelijk met Bancontact.
Er wordt zorgvuldig en veilig omgegaan met jouw persoonsgegevens. Het is mogelijk dat de horecazaak waar je een bestelling hebt geplaatst je e-mailadres en telefoonnummer gebruikt om jou te contacteren. Persoonsgegevens worden enkel gebruikt in het kader van deze actie. Meer informatie hierover vind je in onze onze privacy policy.
Neem binnen 24 uur telefonisch contact met de zaak waar je besteld hebt. Indien je geen gehoor krijgt, kan je ons bereiken per mail via hello@cheersfortheheroes.be of via de chatfunctie op onze Facebook-pagina. Wij doen het nodige om een eventuele terugbetaling in te stellen.